Stilistul ad-hoc

Stilistul ad-hoc

   Astăzi, în compania Crossfire Enterprise, forfota a fost în toi, era mai multă agitație decât de obicei. De ce? Pentru că astăzi compania este gazda celei mai mari și fastuoase recepții la care participă cele mai influențatoare întreprinderi din Vancouver. Ca și PR al șefului, apelurile și mesajele erau la ordinea zilei, dar reușesc de fiecare dată să le rezolv cu calm și ușurință, doar de asta am postul. Cum recepția era în mâinile noastre, multiplele ședințe și întâlniri și-au făcut loc în agenda șefului nostru, Zane Crossfire. Printre picături am reușit să ajung în biroul său ca să-i dau raportul în legătură cu evenimentul important din această seară. Dar în loc de domnul Crossfire cel simpatic, am dat peste altceva…

   -Domnule Crossfire, sunteți bine?!

   -Tu ce crezi, Hayal?! Sincer, după nuanța extrem de pronunțată de roșu de pe fața lui nu cred că era în cea mai bună stare.

   -Nu…

   -Bingo! Ai scăpat să nu fii cea pe care îmi vărs nervii azi! Hmm… şi tocmai a apărut Zane cel sarcastic…- Stilistul meu a suferit un accident de motocicletă și nu poate veni cel puțin o săptămână la muncă. Deci, nu am o ținută pentru diseară. Iar, eu la capitolul acesta sunt praf.

   -Te pot ajuta eu!

   -Ești cumva stilist în secret și nu știu eu?!

   -Stil nu înseamnă să te îmbraci cât mai ciudat sau extravagant, ci să știi cum să combini cele mai simple și comode piese pentru a forma un tot unitar perfect. Cam așa…

   Zane mă studiază din cap până-n picioare, ne-exprimând vreun gest. Ținuta mea era formată din articole simple, care ar trebui să existe în garderoba oricărei femei. O cămășă albă, o pereche de jeanși blue și o încălțăminte comodă de zi. Din priviri, expresia lui nu-mi dădea semne bune, ațintindu-și ochii pe perechea mea preferată de New Balance, cumpărați de pe cel mai popular site de piese vestimentare- Answear.ro

   -New Balance?!

   -Ai vreo problemă cu asta?!

   -Da…Cu ce mă îmbraci diseară?

   În acel moment a început jobul meu de stilist ad-hoc. Trebuia să creez o ținută demnă de șeful companiei gazdă a celei mai mari recepții ale anului. Neștiind ce articole să combin, am decis să mă întorc pe Answear.ro pentru a-mi găsi inspirația, iar după lungi căutări, am realizat combinația, zic  eu, perfectă. Am avut norocul că outfit-ul meu era deja făcut- simplu și elegant. Nu voi spune cum arată, încă. Vă țin în suspans. Un mic indiciu- rochie elegantă.

   Mai erau doar câteva ore până la marele eveniment, iar eu m-am dus să-i prezint ținuta lui Crossfire într-una dintre camerele hotelului în care se organiza recepția. După ce a îmbrăcat costumul, s-a îndreptat către oglindă, examinându-se îndelung.

   -Wow! Sigur nu ți-ai greșit profesia?!

   -Absolut deloc!

   Am decis să merg pe clasic în ținuta lui Zane. Un bărbat nu dă niciodată greș cu un costum bleu-marin, cămașă albă și pantofi maro. Iar, acum, ca să nu vă mai fierb, vă prezint ținuta mea. Așa cum am spus am construit outfit-ul din trei elemente- o rochie elegantă vernil închis, pantofi cu toc, negri, cu mici perle pe spate și o geantă tot neagră cu aplicații din pietre.

   Chiar dacă întreagă zi fusese un adevărat haos, într-un final seara a ieșit mai mult decât perfectă. Recepția a fost un real succes, iar ținutele noastre au fost apreciate de majoritatea invitaților. Toate atenția era asupra organizatorilor, adică a noastră, asta până când a apărut soția lui Zane, Cristine, care a eclipsat cu rochia sa extrem de lucioasă. Și-a făcut simțită prezența în fața presei, mi-a stâlcit numele și apoi s-a lipit de Zane toată seara. Poate credeți că sunt geloasă, dar nu-i deloc așa, pentru că, Cristine nu știe nimic despre mine. Nu știe că eu și soțul ei ne cunoaștem de peste zece ani.

Articol proba 1 SuperBlog 2018

Sursa foto: Answear.ro

 

Advertisements

4 comments

  1. Imi plac produsele de la answear. Noroc cu tine, asa sunt la curent cu reducerile din online. Suntem pe acelasi stil. As fi ales la fel.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.