Jurnalul lui Hayal: Incidentul- bucătăria

Jurnalul lui Hayal: Incidentul- bucătăria

 

  În sfârșit, după atâția ani de muncă la Crossfire Enterprise și după stat în chirie într-un cartier nu prea prietenos, am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre visurile mele- casa magică să devină realitate. O casă cochetă dintr-un cartier liniștit, total opus celui în care locuiam înainte, spațioasă, primitoare, aproape de job, pe scurt, perfectă pentru mine. Aceasta a aparținut unei femei care a moștenit-o de la unchiul ei. Dar respectiva locuiește în Irlanda și a decis să o pună în vânzare. Zis și făcut, pentru că, acum, casa este a mea!!

   Mi-am luat două zile libere pentru a mă putea instala în noua mea locuință, aceasta era deja mobilată, așa că, nu a trebuit decât să-mi iau cele necesare. Dar, când eram în mijlocul despachetărilor, am realizat că, de fapt, casa mea de vis nu era chiar un vis. Era o casă incompletă.

   -Hayal, ce cauți aici?! Parcă îți luasei liber. Neavând ce face m-am întors la muncă în speranța că voi găsi o soluție.

   -Îmi luasem, Zane.

   -Și atunci, ce s-a întâmplat?

   -Casa în care tocmai m-am mutat… îi lipsește bucătăria. Aparent, proprietarul nu o folosea și a desființat-o. Iar, acum, nu am nicio idee. Bucătăriile sunt destul de costisitoare. Deci, adio bucătăria perfectă.

   -Hayal, ai uitat cine este prietenul tău?!

   -Zane Crossfire?!!! 🙂

   -Ok! Iar compania are contracte cu cele mai bune branduri din Vancouver. Chiar și cu cei de la Somproduct, care îți transformă gătitul în pasiune  cu ajutorul produselor acestora. De ce crezi că deviza lor este “Inspiring Comfort”?!… Şi au preţuri accesibile.

   -Bine…și ce vrei să spui cu asta?!

   -Vrei să ai bucătăria de vis sau nu?!

   -Mai întrebi?

   -Atunci, trebuie doar să intri pe site-ul lor și lasă-ți imaginația să explodeze.

   -În asemenea momente realizez la ce sunt buni prietenii. Mersi, Zane!

   După discuţia cu Zane, imediat am intrat pe site pregătită să îmi aleg produsele care mă vor atrage cel mai mult. În viziunea mea, bucătăria este în culori deschise și veselă, în care să te duci cu drag, deci, am decis să merg pe combinația mobilă albă cu accesorii albastre.

   Prima oară am căutat mese și scaune. Și am găsit o masă extensibilă din metal combinat cu lemn de stejar deschis, numai bună pentru întâlnirile cu prietenii, când ai nevoie de spațiu.  Scaunele sunt comode, tapițate cu piele ecologică, în aceeași culoare si tip de lemn.

 

   Următorul punct de pe listă au fost masa și scaunele de bar. Aici am luat masă de bar Budgie White din metal cromat și MDF. Acesteia i-am adaugat scaune de bar cu structură din metal și tapițărie din stofă multicoloră.

 

   Ca ustensile și accesorii de gătit, le-am ales pe toate albastre, desigur. Oală cu capac din sticlă de culoarea marine. Tigaie din ceramică de 28 de cm aquamarine. Farfurii Victoria Garden din porțelan chinezesc cu model floral. Un set de tacâmuri Nicety din oțel inoxidabil. Set de șapte cuțite din oțel și mâner din lemn. Oliviere pentru ulei și oțet din ceramică. Două râșnițe din acrylic pentru sare și piper transparente. Și un set de două cutii ceramice Carla.

 

   Nu în ultimul rând, ca bucătăria să fie completă, este nevoie și de un covor plăcut vizual, dar și la atingere și perdele care să dea viață ferestrelor. Am ales covorul Jasmin Navy Blue în stil tradițional împreună cu perdelele Rebecca de culoare albastră, evident.

Acum sunt mulţumită. Am bucătăria mult dorită cu ajutorul celor de la Somproduct.

Articol proba 3 SuperBlog 2018

Sursă foto: Somproduct

 

Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.