Jurnalul lui Hayal: Perechea aia de blugi

Jurnalul lui Hayal: Perechea aia de blugi

   Perechea aia de blugi reprezintă acea pereche de jeans în care te simți confortabil, ca și cum te-ai afla pe un norișor pufos. Acei pantaloni pe care i-ai lua chiar și la o seară de gală și îți place să-i pui la orice ținută. Dar ce se întâmplă când perechea aia de blugi, devine singura ta pereche din dulap? Răspunsul îl veți primi de la mine.

   Ca în orice dimineață, după ce îmi fac ritualul spălării, intru cu capul în dulap pentru a-mi cauta de îmbrăcat. Dar, în dimineața în care a început totul, în dulap nu mai era decât o singură pereche de jeans. Din fericire, erau blugii mei preferați- super skinny, negri, cu talie regulată. Dacă vă întrebați unde s-au evaporat, răspunsul este unul simplu și caracteristic mie: obișnuiesc să-mi duc pantalonii și fustele la spălătorie și nu am realizat că i-am dus chiar pe toți, iar o pereche i-am împrumutat unei prietene (și da împrumut orice cu prietenele mele 🙂 ). Aparent trebuia să mă descurc o săptămână cu un singur jeans.

   Cum sunt o persoană care urăște monotonia, să port șapte zile aceeași pereche de blugi la evenimente diferite reprezintă un adevărat coșmar, dar și o nouă încercare. Așa că, am intrat din nou în dulap să văd ce ținute pot scoate folosind un element comun.

   Începem, ca toată lumea, cu ziua de luni- o zi obișnuită la muncă. Ca PR al unei întregi mari companii trebuie să ai o prezență curată, decentă și corectă, deci am optat, pe lângă blugi de damă, bineînțeles, pentru o cămașă albă cu panglici pe margini și pantofi cu toc roșii din lac.

   Marți- am vrut să pun ceva colorat, dar să fie simplu și stilat în același timp. De aceea am ales o bluză cu model floral turcoaz din fason drept cu niște mocasini în culoarea verde închis lăcuiți cu talpă din lemn.

   Miercuri- aici am schimbat foaia și de la colorat și floricele, am trecut la monocrom. Adică am combinat blugii cu un tricou gri, peste el un sacou negru din tricot neted și o încălțăminte de damă sport.

   Dacă marți am fost color și miercuri noncolor, joi am fost ceva între cele două stiluri. Mai exact, am format ținuta dintr-o maletă gri netedă, un alt sacou casual, completat de o pereche de botine negre cu perle pe margini.

   Vineri- în companie organizăm săptămânal Casual-Friday, unde fiecare dintre noi se îmbracă cât mai comod, iar elegant dispare pentru o zi din vocabular. Și ținuta mea a fost compusă din respectivii blugi, un body kaki, o geacă din denim cu un imprimeu pe spate și niște adidași extrem de colorați.

   Sâmbătă- am fost la o petrecere dintr-un pub din centrul orașului, iar tema party-ului din acea seară fusese ”noapte sângerie”. Deci outfit-ul îl compusesem dintr-un tricou cu imprimeu, geacă de piele roșie și o pereche de botine tot roșii din material textil.

   Și, în sfârșit, duminică. Duminica ieșisem cu prietenele la o cafenea din cartier. Optasem pentru ceva lejer, potrivit pentru o zi calmă și relaxantă de duminică. Un pulover din tricot și adidași albi reprezintă confortul total.

   Săptămâna trecuse cu bine și nimeni nu observase că purtasem aceeași pereche de blugi…bine aproape toată lumea. Mai exact, nimeni altul decât Zane putea să-mi observe micul detaliu.

   -Hayal, voiam să te întreb ceva. Am avut cumva un deja-vu sau tu ai purtat aceeași blugi o saptămână?

   -Ha! Eu? Aceeași blugi o saptămână?! Niciodată! Doar am făcut o mică magie de care nici tu nu te vei prinde. 🙂

Articol proba 12 SuperBlog 2018

Sursă foto: Answear.ro

 

 

Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.